LOS DOL - DENNY CAKNAN

Download lagu LOS DOL - DENNY CAKNAN dengan mudah di Musikarea.com

Judul LOS DOL - DENNY CAKNAN
Dirilis 25 Juni 2020
Diunggah
Durasi 5 menit 34 detik
Ukuran ± 7.6 MB

Lirik Lagu LOS DOL - DENNY CAKNAN


Los Dol, Ndang Lanjut Lehmu Whatsapp-an
Cek Paket Datane Yen Entek Tak Tukokne
Tenan, Dek, Elingo, Yen Mantan Nakokno-
Kabarmu, Tandane Iku Ora Rindu
Nanging Kangen Keringet Bareng Awakmu

Tak Gawe Los Dol, Blas Aku Ra Rewel
Nyanding Sliramu Sing Angel Disetel
Tutuk-tutukno Chattingan Karo Wong Liyo
Rapopo, Aku Ra Gelo

Kok Tutup-tutupi? Nomere Mbok Ganti
Firasat Ati Angel Diapusi
Senajan Mbok Ganti Tukang Las
Bakul Sayur Lan Tukang Gas
Titeni, Bakale Ngerti (oh-ah-oh-eh)

Los Dol, Ndang Lanjut Lehmu Whatsapp-an
Cek Paket Datane Yen Entek Tak Tukokne
Tenan, Dek, Elingo, Yen Mantan Nakokno-
Kabarmu, Tandane Iku Ora Rindu
Nanging Kangen Keringet Bareng Awakmu

Kok Tutup-tutupi? Nomere Mbok Ganti
Firasat Ati Angel Diapusi
Senajan Mbok Ganti Tukang Las
Bakul Sayur Lan Tukang Gas
Titeni, Bakale Ngerti (oh-ah-oh-eh)

Los Dol, Ndang Lanjut Lehmu Whatsapp-an
Cek Paket Datane Yen Entek Tak Tukokne
Tenan, Dek, Elingo, Yen Mantan Nakokno-
Kabarmu, Tandane Iku Ora Rindu

Los Dol, Ndang Lanjut Lehmu Whatsapp-an
Cek Paket Datane Yen Entek Tak Tukokne
Tenan, Dek, Elingo, Yen Mantan Nakokno-
Kabarmu, Tandane Iku Ora Rindu
Nanging Kangen Keringet Bareng Awakmu
Nanging Kangen Keringet Bareng Awakmu

Los Dol, Ndang Lanjut Lehmu Whatsapp-an
Cek Paket Datane Yen Entek Tak Tukokne
Tenan, Dek, Elingo, Yen Mantan Nakokno-
Kabarmu, Tandane Iku Ora Rindu
Nanging Kangen Keringet Bareng Awakmu

Bagikan