ESA RISTY - OJO NANGIS Official Music Video Ojo Nangis Sing Uwes Yo Uwes

Download lagu ESA RISTY - OJO NANGIS Official Music Video Ojo Nangis Sing Uwes Yo Uwes dengan mudah di Musikarea.com

Judul ESA RISTY - OJO NANGIS Official Music Video Ojo Nangis Sing Uwes Yo Uwes
Dirilis 28 Agustus 2021
Diunggah
Durasi 5 menit 14 detik
Ukuran ± 7.1 MB

Lirik Lagu ESA RISTY - OJO NANGIS Official Music Video Ojo Nangis Sing Uwes Yo Uwes

Br Mbiyen Mbok Perjuangke Br Saiki Mbok Sia Siake Br Aku Sing Slalu Ono Pas Kowe Loro Br Pas Kowe Durung Sopo - Sopo Br Br Aku Wis Jogo Ati Br Kowe Dolanan Neng Buri Br Kabeh Sing Tak Perjuangke Sio Sio Br Kowe Milih Karo Sing Luwih Mulyo Br Br Mesakke Atiku Br Yen Tak Teruske Ro Kowe Br Mending Pisah Aku Wes Ra Betah Br Wes Kebacut Getun Br Kulo Nderek Langkung Br Tresno Wis Rampung Br Br Reff Br Ojo Nangis Br Sing Uwes Yo Uwes Br Seng Ilang Ben Ilang Br Cukup Aku Kelaran Laran Br Br Aku Nyerah Br Seng Bubrah Ben Bubrah Br Kowe Bakal Ngerti Larane Br Naliko Di Tinggal Pass Jeru Jerune Br Br Kudune Ngati Ati Br Opo Meneh Yen Bab Ati Br Kudu Mlaku Dewe Dewe Br Larane Tak Tanggung Dewe Br Br Produksi Adhigana Music Br Fb Adhigana Br Ig Adhiganamusic Br Br Esaristy Ojonangis Adhiganamusic

Bagikan