DJ CIDRO 2 TIK TOK VIRAL 2021

Download lagu DJ CIDRO 2 TIK TOK VIRAL 2021 dengan mudah di Musikarea.com

Judul DJ CIDRO 2 TIK TOK VIRAL 2021
Dirilis 20 Februari 2021
Diunggah
Durasi 5 menit 11 detik
Ukuran ± 7 MB

Lirik Lagu DJ CIDRO 2 TIK TOK VIRAL 2021

Lagu Dj Cidro 2 Tik Tok Viral 2021
Durung Nganti Garing
Catu Sing Ning Atiku
Tego-tegone Sliramu
Nambahi Loro Batinku

Aku Ora Percoyo
Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto
Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas-panase Srengenge Kuwi
Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Seh Panas Rasaning Ati
Nyawang Kedadean Iki

Lungo Awakku Sing Kudu Lungo
Timbang Batinku Keloro-loro
Ra Bakal Awakku Iki
Bali Nemoni Sliramu

Lilo Awakku Iki Wes Lilo
Senajan Loro Neng Njero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu

=========== [ Like | Comment | Subscribe | Share ]

â–¶ Playlist Dj Opus 2021
Https//youtube.com/playlist?list=plvudzesquznwuvp6pcotfh73rxy-dd35o
â–¶ Subscribe For More Update Click Here
Https//www.youtube.com/djopusremix

Thanks For Watching !! Dj Cidro 2 Tik Tok Viral 2021 By Dj Opus Remix

------------------------------------------------------------------------

Thanks For Support Pasukan Dj Opus !!


Selamat Mendengarkan Musik Kami & Dukung Terus Karya Remixer Indonesia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lagu Dj Tik Tok Viral Remix Terpopuler Saat Ini
Dj Cidro 2 Tik Tok Viral 2021 By Dj Opus Remix
Dj Cidro 2 30 Detik Dj Cidro 2 Angklung Dj Cidro 2 Slow Dj Cidro 2 Tik Tok Dj Cidro 2 Full Bass Dj Opus

Bagikan